Off

Vida de Pi

by daponch on 16, abril, 2007

vida de pi

A
Vida de Pi
Yann Martel
Barcelona: Destino, 2003

 

 

 

“Vida de Pi” és un fantàstic llibre de l’autor canadenc, d’origen espanyol, Yann Martel. És la seua tercera novel·la i va aconseguir el premi Booker al 2000, segons alguns, el premi més prestigiós de la literatura anglófona.
El llibre ens narra les aventures d’un jove xic de 16 anys i la seva relació amb els animals salvatges que compartixen amb ell un bot salvavides a la deriva. A partir d’una situació de partida fantàstica, Yann Martel escriu una història de supervivència i convivència.
La novel·la conectarà de seguida amb nosaltres per mitjà de tot un munt d’emocions, moltes vegades estresants i angoixants, i d’altres tendres i amables, tot això dut amb un ritme constant que farà que no pugam parar de llegir…

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.