Dia del Llibre 2007

by nasasmi on 23, abril, 2007

Dia del Llibre 2007

 

El proper dilluns 23 de abril, amb motiu del Dia del Llibre, la Biblioteca de la UPV ha organitzat una serie d’activitats en els campus de València i Gandia sota el lema Llegir et porta més lluny.

El Dia del Llibre es celebra a nivell mundial i conmemora la mort un 23 d’abril dels escriptors Miguel de Cervantes i William Shakespeare en 1616, i la de Josep Pla en 1981.

El Dia del Llibre pretén potenciar i donar difusió a una de les eines més importants del desenvolupament educatiu de la humanitat: el llibre, i també nosaltres volem, amb aquestes activitats, col·laborar a descobrir el plaer de la lectura.

El lema que les Biblioteques de la Universitat han triat per a conmemorar i celebrar aquesta significativa data ha estat Llegir et porta més lluny, perquè creiem que la lectura és una de les formes de viatjar més còmodes i gratificants que existeix. La literatura és un art universal i cal gaudir-lo i deixar que ens porte amb la creativitat dels autors i la nostra imaginació a altres móns, a altres èpoques, a altres ciutats invisibles, reals o imaginàries.

Activitats al Campus de Vera (València)

Activitats al Campus de Gandia

A més a més:

– les Biblioteques de la UPV han establert un préstec especial de 30 dies per a tots els llibres de Literatura.

– tots els usuaris que realitzen prèstec aquest dia en qualsevol de les Biblioteques de la UPV rebràn un obsequi.

Esperem la vostra assistència.

 

2 Responses to “Dia del Llibre 2007”

  • Pablo H escrigué:

    Sólo dejaros una felicitación por el excelente blog y por el espíritu ecléctico en las reseñas, capaz de compaginar Persépolis y Andrés Vicent Estellés. Salut i enhorabona.

  • slim escrigué:

    felicitaros por el blog, esta muy bien pensado y estructurado. Creo que es muy buena idea. espero que les guste a vuestros usuarios y se acostumbren a usarlo.
    animo y a seguir ideando cosas nuevas, cosas diferentes.
    un beso desde la competencia, con envidia sana. 🙂