Off

La mà de Déu

by ravalna on 30, abril, 2007

La mà de Déu

La mà de Déu
Ximo Cerdà
Barcanova, 2006
701 p.

Ningú no es pensaria que els habitants de la tranquil.la ciutat de Xàtiva es convertirien en l’objectiu d’un assassí que planifica i executa els seus crims d’una manera esgarrifosa.
Des de València arriba Laura Solís, experta policia científica, per fer-se càrrec de la complicada investigació. Els seus mètodes xoquen en principi amb la forma tradicional de treballar de l’inspector Medina, però ambdós recórren a Mario, conservador del museu de la ciutat, cercant l’ajuda que necessiten per desxifrar els missatges que l’assassí deixa en cadascuna de les seues actuacions i que, sorprenentment, indiquen un camí que condueix a l’ermita del Puig.
La ciutat de Xàtiva i l’ermita del Puig es converteixen també en protagonistes d’una obra que podem classificar dins de la més ferma tradició de la novel.la policíaca i d’intriga, amb la particularitat d’enquadrar-se en un paisatge que ens resulta proper i familiar.
Ximo Cerdà, professor de l’ETSE de Telecomunicacions de la nostra universitat, ha escrit un llibre que enganxa al lector des de les primeres pàgines fins a les últimes, i no en són poques!!.
A més a més, aquesta novel.la no es redueix tan sols a la trama policíaca. La intensa tasca de documentació sobre els aspectes històrics i artístics de l’ermita del Puig i les llegendes al seu voltant afegeixen un gran valor per a tots els amants de la Història.
En definitiva, un llibre molt i molt recomanable que l’autor va presentar dins de les activitats organitzades per la biblioteca el Dia del Llibre.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.