Off

Trobada d'escriptors pel Cabanyal

by acamposa on 3, maig, 2007

En testimoni del nostre agraïment, amb ocasió de la IX Edició de Portes
Obertes, hem volgut centrar-nos a l’entorn de “L’escriptor i el seu compromís”, i hem pensat que era una bona ocasió per a publicar una selecció d’aquests articles d’opinió, els arguments dels quals, sens dubte, ens han ajudat en la defensa del barri. Tots ells reconeixen el valor pel qual el barri va ser declarat el 1988 “Conjunt històric protegit” i va ser reconegut el 1993 com a “Bé d’interés cultural”. I encara més, la seua valoració del patrimoni arquitectònic i urbanístic s’estén a l’àmbit social, ja que en reconeixen la importància en la creació de les maneres de convivència que caracteritzen el seu veïnat. La forta identitat del barri del Cabanyal, fonamentada en unes sòlides relacions de veïnatge és evident per a tots.
Si us interessen les activitats, les teniu detallades a la seua pàgina web

Comments are closed.