Off

Cometas en el cielo

by ravalna on 14, maig, 2007

Cometas en el cielo

A
Khaled Hosseini.
Cometas en el cielo
Salamandra, 2006
382 p.
A

 

Aquesta novel·la ens acosta a una civilització en què les formes d’actuar i de pensar són molt diferents de les occidentals. Es tracta d’una novel·la en què descobreixes com és de fàcil perdre tot el que tens en la vida i caure en un abisme terrible en què t’afones i del que quasi és impossible eixir. Sens dubte és una història emocionant i al mateix temps estremidora, en la que es ve a demostrar fins que punt els éssers humans posseïm una capacitat de resistència molt superior a la que suposem i que ens ajuda a sobreviure encara que amb un gran patiment. La història que ens narra Khaled Hoseini és realista i descriu els esdeveniments que han succeït en l’Afganistan contemporani.
Afganistan apareix al principi de la novel·la com un país que respecta les seues tradicions; descriu la vida a Kabul durant l’hivern de 1975, una ciutat confiada, tranquil.la que no pot pressentir el futur que se li acosta: un període cruent i tenebrós que encara no ha finalitzat. Cal destacar en aquesta novel·la el tema de l’amistat i la traïció que viuen els seus dos protagonistes, a qui els uneix un vincle profund que no es desvelarà fins al final.

Vos la recomane perquè és una història d’amistat i de supervivència, encara que té moltes dosis d’amargor i dolor.

Recomanat per Isabel Zubeldia.

Troba’l a la biblioteca.

 

Comments are closed.