La força de l'optimisme

by ravalna on 21, maig, 2007

La força de l’optimisme

La força de l’optimisme
Luis Rojas Marcos
Edicions 62, 2006
201 pág.

 

 

 

Per als que conèixen a Luis Rojas Marcos, per altres llibres o per les seues breus intervencions a la radio, aquest llibre no sorprendrà. Manté els seus trets característics, recolça la seua argumentació en casos clínics de la seua experiència professional a Nova York, i fugint de donar receptes, és un llibre que com el seu títol, transmitix optimisme. Conseguix la objectivitat pròpia d’un text divulgatiu, però que té com a fons una disciplina que avança pels camins de la ciència, la psiquiatria.

Em sorpren el pes de la genètica, com a element que predisposa a una actitud optimista davant la vida, però és interessant confirmar que sempre és possible treballar per millorar com a esser humà, i ser més optimista evidentment et fa millor persona.

Troba’l a la biblioteca

One Response to “La força de l'optimisme”

  • nasasmi escrigué:

    Llibre molt recomanable inclús per als qui no els agraden els llibres “d’autoajuda”. Quan acabes de llegir-lo, et sents optimiste, amb vitalitat…