Off

Mostra de Teatre d'Alcoi 2007

by mjeruide on 12, juny, 2007

Mostra teatre

Del dimecres 13 de juny al dissabte 16 es durà a terme la XVII edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi-Fira d’Arts Escèniques Comunitat Valenciana. Durant aquests quatre dies es representaran multitud d’obres de teatre i dansa. Tindran lloc en diferents punts de la ciutat, com els dos teatres recentment reformats i també al carrer. De manera paral•lela es celebren activitats professionals d’interès per a tots aquells relacionats amb el món de l’espectacle

Com a espectador podràs gaudir de les obres que estan representant actualment companyies com Els Comediants, Albena Teatre, Sol Picó i molts més.

El dissabte tindrà lloc el lliurament del XXXV Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi. Aquest any s’han presentat més de 37 obres. La dotació del premi ascendeix a 7.000 euros, a més de la publicació de l’obra guanyadora per l’editorial Edicions 62.

Comments are closed.