Off

Blogosfera literària

by ravalna on 4, juliol, 2007

Blocs, com ja sabeu, hi ha molts, de diferents temàtiques, interessos, més o menys originals, personals, col·lectius,…, podem trobar, fins i tot, fotoblocs. Però, òbviament, la temàtica que li interessa a aquesta bitàcola és el món dels llibres i no podem dir que estiguem precisament a soles. Així volíem encetar amb aquest post una sèrie d’entrades dedicades a presentar-vos blocs dedicats a la literatura. És només un tria, menuda i feta de manera totalment subjectiva, així que esperem les vostres queixes, renecs i recomanacions.

365 dias de libros
Es tracta del bloc de la biblioteca de la Universidad Carlos III de Madrid. I un punt de referència per al nostre.

Papel en blanco
Informació literària de tota mena: premis, recomanacions, notícies, rumors,…, un bon punt de partida per a estar al dia del món de la literatura. Es tracta d’un bloc col·lectiu que pertany a una granja de blocs sobre diversos temes.

Apostillas literarias
Bloc personal les ressenyes crítiques i les reflexions envers la literatura són el seu contingut més interessant.

Comments are closed.