Off

Semana Negra 2007

by ravalna on 6, juliol, 2007

Semana Negra 2007Des de hui i fins al dia 15 es pot gaudir a Gijón d’una de les jornades sobre literatura de gènere més importants d’Europa. Es tracta de la Semana Negra que, des de fa 20 anys, centra les seues activitats en la reivindicació del gènere negre i en l’ús de les activitats lúdiques com a forma d’apropar la literatura a tot el món.

Asturcón 2007Arropat per la Semana Negra se celebra un altre encontre, l’Asturcón que, centrat al gènere fantàstic i la ciència ficció, du des de 2003 donant-li al primer cap de setmana de la Semana Negra un color diferent.

Durant aquesta setmana desfilaran per Gijón autors com Samuel Delany, Ellen Kushner, Lucius Shepard, Elía Barceló, Ángel Torres Quesada, Paco Ignacio Taibo, Goran Tocilovac, Dominique Manotti, Peter Straub, Andrejz Sapkowski, Rafael Marín, Peter Berling,…

Presentacions de llibres, xarrades, taules redones, fira del llibre, trobades amb els autors,…, tot això i molt més en un festival únic que comença hui amb l’eixida del Tren Negro des de Madrid.

Semana Negra

La Semana Negra se celebra tots els anys a partir del primer cap de setmana de juliol, així que si encara no la coneixeu podeu apuntar aquestes dates per a anys següents. I encara que enguany no puguem estar ahí no deixa de ser una excusa perfecta per gaudir de la literatura i parlar d’ella, conèixer novetats o descobrir nous autors, d’aquells que no tenen por de “cometre gènere”.

Comments are closed.