Off

Brooklyn follies / Bogeries de Brooklyn

by mjeruide on 6, agost, 2007

Bogeries de Brooklyn

Brooklyn follies / Bogeries de Brooklyn
Paul Auster
Anagrama / Edicions 62 , 2006

 

 

Paul Auster retroba l’atzar, en un cant a la vida, a les
segones oportunitats, a la família, encara que no siga la tradicional…

El protagonista d’aquesta història, Nathan Glass, retorna al barri de la seva infància, Brooklyn. Anem coneixent als seus veins, el seu entorn, al mateix temps que ell va trobant el seu lloc al barri. A poc a poc ens familiaritzem amb els personatges sentint-los molt propers, com si l’acció és desenvolupés a un barri conegut .

Una novel·la plena d’optimisme i que convida a conèixer una miqueta més a tots els que ens envolten. “I què ès la ficció sinó l’intent d’entendre les vides dels altres? “, com va dir el mateix Paul Auster a una entrevista publicada a març del 2006 al El Pais.

Paul Auster té una amplia obra publicada que abraça des de poemes, guions cinematogràfics a novel·les, recopilacions d’històries …

Encuéntralo en la biblioteca
Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.