Off

Hispacon 2007: 3 cultures

by ravalna on 29, agost, 2007

 

Hispacón 2007

Del dos al quatre de novembre se celebrarà a Sevilla la Hispacón 2007, englobada enguany en les activitats de la Fundación Tres Culturas i en el marc impressionant del pabelló del Marroc a l’Expo-92, a l’illa de la Cartuja.

Però, que és una Hispacón? es tracta de la convenció de ciència ficció, fantasia i terror més important d’Espanya i que, organitzada per la AECFT, intenta seguir els passos de reunions com l’Eurocon i ser un punt de trobada entre professionals i aficionats al gènere.

Que podem trobar en aquesta Hispacón? el leif motiv d’enguay és el coneixement de les tres cultures que perfomen la nostra cultura mediterrània, una visió que pot ser molt enriquidora davant la típica mirada anglosaxona d’aquest tipus de literatura. Així podem comptar entre els convidats amb l’israelí Guy Hasson o l’egipci Mohammed Ashry que participaran amb molts altres en diferents taules rodones, conferències i actes.

La Hispacón s’organitza cada any a un punt diferent de la península i ha passat per llocs com ara Barcelona, Cádiz, Dos Hermanas, Madrid o Burjassot.

Comments are closed.