Off

L'últim de Javier Marías i una nova veu peruana

by ravalna on 3, octubre, 2007

Veneno, sombra y adiós.

Llibre: Veneno, sombra y adios
Autor: Javier Marías
Lloc: FNAC Sant Agustí
Data i hora: dijous 4 d’octubre. 18.00 hores.

 

El dijous 4 d’octubre Javier Marías presenta el seu nou llibre Veneno, sombra y adios amb el que conclou la trilogia Tu rostro mañana, de la que també formen part Fiebre y lanza i Baile y sueño. Marías és un dels autors més reconeguts en llengua castellana. La presentació serà en dijous a les 18.00 hores en l’FNAC Sant Agustí.

 

El santo cura

Llibre: El santo cura
Autora: Elsa Réategui
Lloc: Biblioteca Valenciana
Data i hora: divendres 5 d’octubre. 19.00 hores.

a

 

El divendres dia 5, es presenta a la Biblioteca Valenciana el llibre El santo cura de l’escriptora peruana Elsa Réategui. La presentació tindrà lloc a les 19.00 hores a la Sala d’actes de la Biblioteca Valenciana, Monestir de Sant Miquel dels Reis (Avinguda Constitució, 284).

Comments are closed.