Off

Va de premis.

by ravalna on 16, octubre, 2007

Si la setmana passada el protagonista va ser el Nobel de Literatura, aquesta setmana s’han conegut els guanyadors del Premi Planeta i del Premio Nacional de Narrativa que concedeix el Ministeri de Cultura.

El Planeta d’enguany és per l’escriptor valencià resident a Madrid Juan José Millás amb una obra autobiogràfica El mundo. Millás és un gran escriptor de contes i entre les seues obres destaquen El desorden de tu nombre o La soledad era esto. Podeu trobar una bona representació de la seua producció a la biblioteca.

El Nacional de Narrativa ha estat enguany per al també valencià, Vicente Molina Foix i la seua obra El abrecartas que empra el gènere epistolar com a excusa per a recrear la història espanyola del segle XX, i que podeu trobar a la biblioteca.

Comments are closed.