Off

Participa: Una ciutat, un llibre.

by ravalna on 15, novembre, 2007

Aquest matí ha tingut lloc al hall de la Biblioteca Central del Campus de Vera la presentació de la iniciativa Una ciutat, un llibre. Per aquells que no heu pogut anar a la presentació només dir-vos que està emmarcada dins de les activitats al voltant dels 20 anys del programa Erasmus i que la idea bàsica és la d’elaborar una mena de mapa virtual de llibres i ciutats europees. Però no sols els Erasmus poden col·laborar, qualsevol persona interessada pot ajudar-nos a elaborar aquest mapa.

Mapa ciutat llibreI com pensem dur això endavant? doncs a través d’un mapa que teniu ubicat a la dreta de la pantalla del bloc amb el que podeu interactuar, és a dir, penjar els vostres llibres, comentar els ja penjats,…

I que com podeu fer això? doncs teniu l’explicació a la pàgina A city, a book, en valencià, castellà i anglés.

Com sempre qualsevol dubte, queixa o reclamació al nostre correu.

Comments are closed.