Off

Juicio a los Humanos

by daponch on 7, gener, 2008

libro_grande.jpg

Juicio a los Humanos
Jose Antonio Jauregui
RBA, 2006
205 p.

 

 

 

En algun lloc sorgit de l’imaginació d’aquest gran antropòleg espanyol comença avuí un judici a l’Homo Sapiens, un judici per part dels animals a l’esser humà.
Desprovist de les teves robes, plantat davant del mussol Salomón, amb la serp fiscal Kali a un costat, amb el teu advocat el gos Filos de l’altre, i custodiat per el tigre Grajesh vas a assistir al teu propi judici sota l’atenta mirada de la natura i tots els animals que l’habiten. Pot ser al final del llibre ni seras absolt… se t’acusa de moltes coses, però el teu advocat és un gran advocat…

Aquesta fàbula de Jose Antonio Jauregui, editada i ampliada per el seu fill Eduardo Jauregui, tracta com no, de la relació dels humans amb allò que els envolta. Enfronta a l’home en un judici contra els animals als que haurà d’escoltar tot el que tenen que dir sobre el tracte rebut per l’esser humà.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.