Off

El ansia

by miolpe on 14, gener, 2008

El ansia

El ansia
Whitley Strieber
La Factoría de Ideas, 2003
340 p.

Com un ratolí en un cau, espantada, acaçada i no poder cridar. Parpelles closes i un moviment de vertigen al meu voltant. Foscor i rialles, desesperació. Angoixa.

Un lleuger moviment em desperta de sobte, el cor batega amb força, i en la foscor puc entreveure el llum esclarissat del televisor encara engegat a la sala. Sé que no podré tornar a dormir, perquè la força del somni, la sensació darrera de solitud, d’estar caient en un pou molt fondo i no tenir cap mà que em recolze i ajude, esgarrapa els meus sentits i els posa alerta, tensa els meus músculs. Bajanades. I tanmateix no puc evitar sentir el seu poder, el poder de Miriam Blaylock i la seva atracció, que capgira la ment de qualsevol introduint-se en els seus somnis i desitjos més amagats. De la seva mà entre en un món fascinant i desconegut. Em mostrarà els seus sentiments, la seva llarga vida, els entrebancs superats, l’elecció dels seus acompanyants, seleccionats amb cura i als qui entrega tota la seva estima i el seu gran secret.

És un personatge llegendari, misteriós, atraient i hipnòtic. Un vampir que gaudeix de cada presa que obté. Ambiciós i amb un objectiu: aconseguir la vertadera immortalitat per a les seves parelles. És per això que s’introduirà en la vida de Sarah Roberts, una brillant investigadora de les alteracions del son que ha trobat en una substància que el regula la clau contra l’envelliment del cos. Aquest descobriment centra l’interès de Miriam… fins que els esdeveniments es precipiten i la personalitat de Sarah atreu la seva atenció i decideix convertir-la en la seva nova companya.

Pots gaudir també de la versió cinematogràfica d’aquesta novel·la.

Comments are closed.