Soy leyenda

by mjeruide on 21, gener, 2008

SoyLeyenda

Soy leyenda
Richard Matheson
Minotauro

 

 

Encara que molts ja coneixeu de què va aquest llibre no volem descobrir-vos molt de la trama: epidèmies, supervivència, humans deshumanitzats… El sentiment d’angoixa que produeix aquesta història és molt fort. En té un alt nivell d’intriga psicològica.

Aquest llibre va aparèixer a 1954, així que parlem d’una història de més de cinquanta anys que encara es manté vigent. Tant, que acaben d’estrenar una nova versió cinematogràfica, protagonitzada per Will Smith. Als anys setanta Charlton Heston va protagonitzar una versió sèrie B, què es va titular The Omega man. La versió en castellà del film va rebre un altre títol que li lleva una mica d’intriga a la història, així que no us el desvetllarem. Un cas més d’estranyes traduccions de títols…

Un altre llibre del mateix autor és El increible hombre menguante, també disponible a la biblioteca UPV.

Troba’l a la biblioteca

2 Responses to “Soy leyenda”