Off

Bookcrossing

by daponch on 25, gener, 2008

 

Llig un llibre, registra’l en Boockcrossing i allibera’l per a que el puga llegir un altra persona. La iniciativa Bookcrossing és una iniciativa internacional que busca que tots pugam compartir les nostres lectures. Els nostres llibres comencen un viatge a través de lectors anònims que hauran de seguir alliberant els llibres per a que funcione el bookcrossing. Una biblioteca mundial on els llibres circulen lliurement, de manera gratuïta, simplement per que funcione la idea hi haurà que registrar el llibre amb un nombre d’identificació i comunicar on s’allibera el llibre… el següent lector haurà de fer el mateix per així poder seguir-li la pista al llibre allà on estiga.

Per celebrar el 50 aniversari del premi Biblioteca Breve, la editorial Seix Barral i el moviment internacional Bookcroosing alliberaran demà dissabte 26 de Gener 1000 llibres a diverses ciutats de la geografia espanyola. A l’article de El País podem trobar més informació com per exemple en quines ciutats i en quins llocs es podran trobar aquestos llibres.

Sens dubte una idea fantàstica i original que a ciutats com Barcelona o Madrid ja té més de 4000 afiliats.

Comments are closed.