Premis literaris

by ravalna on 27, febrer, 2008

Per als lletraferits, un concurs literari pot ser una magnífica manera de començar a trencar mà, de donar-se’n a conèixer i, sobre tot, d’aprendre a que et diguen que no, a complir terminis i, a voltes, extranyes exigències.
Des d’aquesta pantalla vos hem anunciat en ocasions la convocatòria d’algun concurs literari, com en el cas dels microrrelats o del Sambori, però concursos hi ha centenars i, gràcies a internet, ara són més propers. Volíem proposar-vos alguns llocs on trobar informació sobre concursos a la xarxa, sense intenció de ser exhaustius, i també aprofitar l’ocasió per a convidar-vos a que ens envieu les convocatòries que vos arriben.

Guía de concursos literarios
Bloc personal dedicat a la difusió dels diferents certàmens literaris. Podeu apuntar-vos a les novetats mitjançant RSS.

Premis literaris: Direcció General del llibre
Base de dades on es poden cercar els premis literaris més importants de la Comunitat Valenciana ja siga per convocant, nom del premi o gènere, entre d’altres.

Concursos literarios: Escritores.org
Convocatòries de Consursos literaris a Espanya i Llatinoamèrica, entre d’altres recursos per a escriptors. També ofereix l’opció d’RSS.

Com a exemples de concursos, amb caràcters ben diferents, que podeu trobar ara la xarxa teniu des d’aquells que només ofereixen publicació com, el I Certamen de relatos cortos en copyleft de Mala Vida, que organitza FrenteCultural o el Visiones 2008 de l’Associació Eapanyola de Ciència Ficció, Fantasia i Terror, o els que donen un premi en metàl·lic, com el propi Sambori. Els hi ha per a tots els gèneres, llengües o extensions, així que a escriure i molta sort.

3 Responses to “Premis literaris”

 • noelia benet galera escrigué:

  Com a guanyadora del premi Sambori 2009, vos recomane el meu llibre favorit que es,
  -Així es la vida, Carlota.

 • rvnupv escrigué:

  Tenim alguns llibres de l’autora d’aquest llibre, Gemma Lienas, però concretament aquest no, però ja mateix l’estem demanant. Gràcies per la recomanació i enhorabona 🙂

 • Àngels Viñas escrigué:

  Ahir vaig anar a la presentació del llibre “Converses amb dones”. L’autora Aurora Tricuera em va semblar extraordinària i les dones que surten al llibre també. El que he llegit fins ara m’agrada força. L’acabaré de seguida.