Off

8 de Març: "Per la igualtat d'oportunitats"

by daponch on 6, març, 2008

dona085.gif

Per a la commemoració del Dia Internacional de la Dona a tots els Campus de la Universitat Politècnica de València hi ha programades una sèrie d’activitats. Des de Connecta’t a la Lectura vos recomanem algunes relacionades amb el plaer per la lectura.

El dijous dia 6 de març a les 12:15 al Campus de Gandia tindrà lloc la presentació del llibre Or i vellut de Isabel Canet, que reflexa la vida de nou dones de la ciutat de Gandia. Aquesta publicació sorgeix per iniciativa del Centre de les Dones de l’Ajuntament de Gandia.

El dilluns 10 de març a les 17:00, al Campus de Vera, a la Casa de l’Alumne tindrà lloc l’activitat Poetesses que consistirà en un recital de poesies. L’entrada serà lliure fins omplir la sala.

Per finalitzar la ronda pels Campus, també el dia 10 de març a les 19:30 al Campus d’Alcoi, per cel·lebrar el dia de la dona treballadora s’ha organitzat un altre recital de poesia, “l’Amor, la vida i la mort en la poesia de les dones”, a càrreg d’ Elena Escribano. El recital estarà acompanyat per música Jazz en directe. L’entrada serà lliure fins omplir la sala.

A part d’aquestes tres activitats que vos recomanem podeu trobar-les totes al programa d’activitats del Dia Internacional de la Dona .

Comments are closed.