Off

En el país de las vacas sin ojos

by mjmerli on 31, març, 2008
ojos.jpg

En el país de las vacas sin ojos
Eugenia Rico
Martínez Roca, 2005

Un recorregut de quatre mesos en solitari per la India: Delhi, Jaipur, Benarés, Agra, Goa, Bangalore i Cachemira. Un camí a través de muntanyes, ciutats, temples i gents, sobretot gents. Descobrint-nos sempre personatges reals que ens mostren les dificultats quotidianes, les creences i les esperances d’aquest país. Seguint el camí de les dones, que s’aproparan a l’autora i li parlaran amb les seues sonrises, li arreglaran els plecs del sari o la convidaran a dinar a sa casa, obrint-li les portes d’un món allunyat de les mirades occidentals.

Un llibre que ens encisarà només obrir-lo, ple de bellesa i poesia, guanyador l’any 2005 del Premio Espiritualidad.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.