Off

Guía del autoestopista galáctico

by daponch on 14, abril, 2008

guia del autoestopista intergaláctico

Guía del autoestopista galáctico
Douglas P., Adams
Anagrama, 2002
174 pgs.

La Guía del autoestopista galáctico és el primer d’una trilogia de cinc llibres. Es decidí que fora una trilogia en eixir el tercer llibre de la sèrie, continuà com a trilogia en eixir el quart i es confirmà com a trilogia en eixir el quint.

El llibre sorgeix a partir d’una radio-comèdia que escrigué Douglas Adams en 1978, a la que li seguí la série de llibres, una sèrie de televisió, un joc d’ordinador i una versió per al cine. Conta les aventures d’Arthur Dent que a l’escapar de la destrucció de la terra s’endinsa en tot un seguit d’aventures que ha creat molts adeptes arreu del món. Les seues estranyes situacions i personatges, junt amb el seu humor irònic i absurd de segur que et faran riure i passar una bona estona.

Totalment recomanable per a aquelles persones que després d’un dia esgotador vulguen desconnectar i endinsar-se en un món fantàstic.

Troba’l a la Biblioteca

Comments are closed.