Off

Exposició: Història de la biblioteca de la UPV

by ravalna on 16, abril, 2008

Biblioteca de la Universitat Politècnica de València

Dijous que ve, dia 17 d’Abril, tindrà lloc en el vestíbul de la Biblioteca Central la inauguració de l’exposició Historia de la Biblioteca de la Universitat Politècnica de València, que romandrà oberta fins al dia 25. L’acte serà presidit pel vicerector d’Alumnat i Intercanvi i a la seua finalització se servirà un vi d’honor.

La Directora de la Biblioteca convida a la Comunitat universitària a visitar aquesta exposició, en la qual es mostra l’evolució de la Biblioteca a través d’ alguns dels objectes utilitzats en el treball diari, així com d’ una col•lecció de fotos, testimoni d’ aquests 36 anys d’història. Mentre romanga oberta l’exposició, es projectarà un vídeo, elaborat per personal de la Biblioteca, que arreplega el més destacable del fons antic.

Comments are closed.