Off

Un llibre a la compra del mes

by ravalna on 14, maig, 2008

Via La vanguardia ens assabentem que la Federación del Gremio de Editores va presentar, al seu informe del primer trimestre d’enguany, una sèrie de dades respecte a les vendes del sector que no deixen de cridar l’atenció. I és que, per primera vegada, els hipermercats es col·loquen per davant de les grans superfícies tipus FNAC o els grans magatzems en la venda de llibres. Només es troben superats per les llibreries tradicionals que, cada volta, es troben amb més competidors. Així, el Carrefour és ara la segona llibreria per vendes del país, després de El corte inglés. I és que, a qui no li apeteix comprar-se un llibre de conspiracions després de veure com estan els preus?
Com destaca l’article això no és nou a Europa i a Espanya encara li queda un camí per recórrer en eixe sentit. Sembla ser que els hipermercats cerquen un lector menys exigent, comprador del best seller o el llibre de moda, però si té èxit, per què no un espai gourmet a la llibreria fast food?
I vosaltres, heu comprat mai un llibre a un hipermercat?

Comments are closed.