Off

El lledoner de l'home mort

by daponch on 19, maig, 2008

El lledoner de l'home mort

El lledoner de l’home mort
Toni Cucarella
Bromera, 1998
107 p.

Per a aquells que encara no s’atreveixen a llegir en valencià, per què els costa al no ser la seua llengua mare, o per què sempre han llegit en castellà vos recomane que llegiu aquest llibre de Toni Cucarella. Toni és un escriptor de la terra, nascut a Xàtiva . Ha sigut veremador, ferrer, barrejador, peó, collidor de maduixots… atura’t i sense subsidi… els seus llibres són directes, sense moltes floritures, fàcils de llegir. Bons per a passar una estona agradable sense calfar-se massa el cap.

Aquest llibre conta la història de Joan que després de certs esdeveniments familiars decideix investigar la tèrbola història dels seus avantpassats. Trama interessant on també apareix Maria, la seua cosina amb la que manté una relació un tant estranya.

Animeu-se a llegir-lo i ja ens conteu si vos ha agradat.

Troba’l a la Biblioteca

Comments are closed.