Off

Semana Negra 2008

by mjeruide on 25, juny, 2008

Semana Negra 2008

Aquest estiu torna la Semana Negra . Del 11 al 20 de juliol a Gijón, Asturies, es celebrarà la 21ª edició d’aquest festival que pretén disfrutar de la cultura al carrer, mesclant la literatura amb tot tipus d’activitats. Sobre tot la literatura policiaca, però també hi ha lloc per a la ciència ficció o la novel·la històrica.

Han confirmat l’assistència més de cent escriptors, entre ells George R. R. Martin, creador del món de Canción de Hielo y Fuego. A més d’interessants tallers literaris i un muntó de variades i entretingudes activitats,   durant aquesta setmana es lliuraran uns quants premis. Ja es coneixen les obres finalistes de les següents convocatòries:
Hombre que corre, Semana NegraPremio Hammet, Mejor novela policiaca de 2007 escrita en español
Premio Espartaco, Mejor novela histórica de 2007 escrita en español
Memorial Silverio Cañada, Mejor primera novela policiaca de 2007 escrita en español
Premio Rodolfo Walsh, Mejor obra de no ficción policiaca de 2007 escrita en español
Premio Celsius 323, Mejor obra de ciencia ficción o fantasía de 2007 escrita en español

Una cita entre diversió i literatura que no oblida el bon menjar. Tothom està convidat a participar en un concurs popular de gastronomia on no cal emular a Carvalho i les seves receptes. Aquest any les protagonistes són les torrades. Hi ha una recepta més senzilla? Pa i imaginació per tal de completar una bona xerrada sobre llibres!!

Comments are closed.