Off

Diarios de Motocicleta: Notas de viaje

by daponch on 21, juliol, 2008

 

diarios de motocicleta

Diarios de Motocicleta: notas de viaje
Ernesto Che Guevara
Ediciones B.,2005
211 pàgs.

 

Diarios de Motocicleta és el diàri redactat per Ernesto Che Guevara en 1951. Amb 23 anys Ernesto i el seu amic Alberto Granada es llançaren a l’aventura quan decidiren emprendre un viatge en moto per tota latinoamèrica.

Aquest llibre fou adaptat per al cine amb un guió José Rivera dirigit per Walter Salles. Abans de que eixira la pel·lícula poca gent coneixia qui fou Ernesto Che Guevara abans de ser “el Che” que tothom coneix. Amb aquestes notes de viatge vertaderament vorem com va gestant-se, a través del contacte amb una llatinoamericà per a ells desconeguda, el que en un futur serà la seua vida. Aquest viatge ple d’experiències encendrà la flama en uns joves universitaris disconformes amb la realitat que se’ls planteja al viatge.

Per a aquells seguidors del Che, si no l’han llegit no poden dir que  son seguidors del Che. Per a aquells que no ho són tant, és també aconsellable la seua lectura, ja que eixe esperit que es rebel·la davant les causes injustes és important que s’estenga el més possible i el més aviat possible.

El llibre és un llibre entretingut i apassionant, i la pel·lícula al meu parèixer està molt ben aconseguida. Et recomane tant l’un com l’altra.

Troba’l a la biblioteca

DVD a la biblioteca

Comments are closed.