Off

Rendez-vous fatal

by ravalna on 28, juliol, 2008

Rendez-vous fatal
Milo Manara
Planeta-DeAgostini, 2006

Valeria una jove, atractiva i capritxosa, està casada amb Silvio que, després d’uns negocis desastrosos espera trobar a la carrera política la seua salvació. Però Valèria ha de patir les conseqüències de l’ambició del seu home i es veu arrossegada a un malson.
Rendez-vous fatal no es troba probablement a l’alçada d’altres obres de Manara com El click o El perfume del invisible però continua sent una mostra de les obsessions d’aquest autor, considerat un dels grans del còmic eròtic.
En l’obra de Manara destaca la figura de la dona, sempre atractiva i exuberant, al voltant de la que es desenvolupa la història. Es diu d’ell qui és qui millor dibuixa a les dones i, generalment, les seues protagonistes són dones independents i fortes (no així en el cas que ens ocupa, Valeria és, cent per cent, una dona florero).

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.