Off

Wild rock

by ravalna on 18, agost, 2008

Wild rock bib

Wild rock
Kazusa Takashima
La Cúpula, 2005

En un món prehistòric la tribu del Bosc Oriental veu com la tribu del Llac va acabant amb tota la caça i està avocant-los a la fam. Yuen, el fill menut del cap de la tribu del bosc, un xic feble i mal caçador es emprat pel seu pare per enganyar Emba, el millor caçador de l’altra tribu. Per aconseguir això es disfressara de dona intentant que Emba cace per ell. Aquest volum també incorpora una precuela de la història Mentiras inocentes.

Aquesta història cal englobar-la dins el manga yaoi (tal i com ens indica la col·lecció a la que pertany la cúpula yaoi) un tipus de manga prou extés al Japó i que forma part del conegut com shōjo o còmic dirigit a xiques (front el shōnen, per a xics). La seua temàtica se centra en les relacions, més o menys explícites, entre personatges masculins, en algunes ocasions amb un tó naif i escrites per dones. El yaoi és molt popular al Japó tant en col·leccions professionals com en publicacions no professionals.

Troba’l a la biblioteca.

Comments are closed.