Off

Premis de poesia

by ravalna on 24, setembre, 2008

Hui tenim dues convocatòries de premis per vosaltres: el premi César Simón de poesia en castellà i el Manuel Rodríguez Martínez de poesia en valencià.

El IV Premi César Simón, en memòria d’aquest poeta nascut a València, està convocat per la Universitat Politècnica de València i dotat amb un premi en metàl·lic de 3.000 euros i l’edició dins de la col·lecció Calabria de l’editorial Denes. El termini acaba el dia 30 de setembre, així que haureu de donar-vos presa si voleu participar.

L’Associació d’Amics de Joan Valls i Jordà, que va nàixer com a homenatge a aquest poeta alcoià, convoca el XXVI Premi de Poesia Manuel Rodríguez Martínez per a obres poètiques en llengua catalana. A banda del premi en metàl·lic l’obra guanyadora serà publicada  també per l’editorial Denes dins de la seua col·lecció Edicions de la Guerra. Teniu fins el 15 de desembre per enviar els vostres originals.

Comments are closed.