Off

Todo lo que muere

by ravalna on 29, setembre, 2008

Todo lo que muere
John Connolly
Turquets, 2004

Charlie Parker, Bird, és un ex policia que cerca el consol de la revenja després de l’horrible mort de Susan, la seua dona, i Jennifer, la seua filla, en mans d’un assassí en sèrie. Mentre intenta trobar informació sobre l’assassí es creuen al seu camí, per una banda un encàrrec, investigar la desaparició d’una dona, i per altra, una connexió a un altre món que li empenyerà a continuar la seua cerca.

Connolly és un autor del gènere negre nascut a Irlanda, encara que les seues novel·les ens traslladen als EUA. La seua principal obra és aquesta sèrie de Charlie Parker de la qual du publicades sis i de les que estan anunciades dues mes. En aquesta sèrie l’element sobrenatural va prenent més protagonisme cada volta però sense amagar en cap moment que ens trobem davant novel·les policíaques on la màfia, els assassins a sou o els policies corruptes són actors habituals acompanyats en aquest cas de fantasmes, predicadors bojos i remordiments.

Troba’ls a la biblioteca

Comments are closed.