Off

III Concurs de relats breus "La cerilla mágica "

by daponch on 1, octubre, 2008

L’editor literari digital Publicatuslibros.com ha convocat el III Certamen internacional de relatos breves “La cerilla màgica”. Aquest concurs està dotat amb un premi de 1.000 euros per al guanyador i una edició dels relats finalistes en format llibre digital.
Les obres han de ser inèdites i no han d’estar premiades per altres certamen. La temàtica ha de ser la màgia. En este concurs podran participar autors de qualsevol nacionalitat, sexe, edat i país de residència.
El relat, que no ha de sobrepassar les 4 pàgines, es pot enviar per correu electrònic fins el dimecres 22 d’octubre del 2008.
Si vos interessa la proposta les bases completes del certamen estan disponibles en la web de l’organitzador.

Comments are closed.