La pell freda

by acamposa on 6, octubre, 2008

Albert Sánchez Piñol
La Campana (2004)
Tocs de Ficció

La pell freda és una novel·la que sorprèn en tots els aspectes.
De primera mai imagines que la història d’un personatge que, decideix començar una vida aïllant-se en una remota illa del sud de l’Atlàntic prenga aquest camí. El que pareix que anava a ser una narració de les vivències de solitud, es transforma en unes vivències plenes de sentiments cap a l’únic ésser humà que hi habita l’illa, però no sols humans hi viuen. Serà una convivència difícil, ens mostra tot un ventall de comportaments que ens fan reflexionar, pensar a l’ésser humà i les seues circumstàncies. Es torna boig el nostre personatge?

És un llenguatge molt àgil, algú el qualifica com “terror sobrenatural”, saps que és una fantasia, però, la sents real, et dona por i segueixes llegint …

Troba’l a la biblioteca

3 Responses to “La pell freda”

 • Victor escrigué:

  M’agrada la ciència ficció, i he llegit prous d’aquests llibres. I este llibre “La pell freda” m’ha deixat aixina, amb la pell freda.

  Comença molt interesant, però a meitat llibre es torna repetitiu i un tant aborrit. En certa manera hem recorda a “El dia dels trifids” (que no recomane),ja que ha sigut el pitjor llibre de ciència ficció que he llegit mai.

  La qüestió és que jo no el recomane, abans de llegir aquest llibre, llegiria qualsevol de Phillip K. Dick.

 • rvnupv escrigué:

  Home, si cal triar entre un autor a un altre també em quede amb Dick 🙂
  A mi em va entretindre prou i vaig veure-lo com una barreja entre Lovecraft i Conrad. De totes formes La pell freda el que no és, és un llibre de ciència ficció, és una literatura fantàstica d’aventures, si vols. Això si, si no et va agradar La pell freda ni ho intentes amb l’altre llibre de l’autor, Pandora al Congo que és un totxo!!

 • Victor escrigué:

  Bé. no ho intentaré amb el totxo, jejeje.

  Per cert, per a aquells que els agrada ratllar els llibres, la próxima vegada que es posen el llapis pel nas i l’espenten fins al fons. Tot el llibre de La pell freda ratllat i amb anotacions.

  Salutacions.