Off

Premi Dulce Chacón: Rafael Chirbes

by ravalna on 11, novembre, 2008

CrematorioRafael Chirbes ha guanyat el premi de Narrativa Dulce Chacón amb Crematorio, obra amb la que ja va guanyar el Nacional de Crítica de 2007. L’autor, nascut a Tavernes de la Valldigna, va viure al Marroc, França i diverses ciutats espanyoles. El Marroc va ser el marc de la seua primera novel·la Mimoun, amb la que va ser finalista del Premi Herralde. Crematorio ens presenta una família de la costa mediterrània dels nostres dies que ha d’enfrontar-se, situar-se, entre el materialisme i el pragmatisme més egoista i la ideologia i l’ètica, amb personatges com ara especuladors immobiliaris, constructors i mafiosos. Un relat del nostres dies?

Podeu trobar més llibres d’aquest autor a la biblioteca.

Comments are closed.