Off

El hombre de los círculos azules

by ravalna on 17, novembre, 2008

El hombre de los circulos azules

 

El hombre de los círculos azules
Fred Vargas
Siruela, 2007

 

El comisari Adamsberg és un home intel·ligent, sec, fins i tot, assilvestrat com li digueren uns companys, però amb una gran intuïció i sensibilitat que li permet posar-se en el lloc d’altres, descobrir les seues motivacions. Per això, quan una sèrie de cercles blaus apareixen a la ciutat, amb diferents objectes a dins, ell no considera que siga una broma o una excentricitat: són estranys i ell sap que l’estrany, tard o d’hora, acaba amb algú mort.

Les novel·les de Fred Vargas són un èxit de vendes i de crítica arreu del món sent una de les escriptores franceses més conegudes del moment. Ella insisteix que no escriu novel·la negra, sinó novel·la d’enigmes i reivindica la figura d’Agatha Christie, com a model a seguir. El món del comisari Adamsberg arribà al cinema de la mà de l’adaptació de la novel·la Huye rápido, vete lejos amb el nom de Plaga final.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.