Off

Juan Marsé Premi Cervantes 2008

by ravalna on 27, novembre, 2008

Juan Marsé Canciones de amor en el Lolita's Club ha estat guardonat amb el Premi Cervantes, el més prestigiós de la literatura castellana. Es continua així una tradició no escrita, i en ocasions trencada, d’alternar un autor espanyol amb altre de llatinoamericà, ja que l’any passat el guanyador va ser Juan Gelman.
Marsé és una de les grans figures de la literatura espanyola i entre les seues obres podem trobar Si te dicen que caí o Últimas tardes con Teresa. Rabos de lagartijaLes seues històries han estat dutes en diverses ocasions al cinema però, segons confessa en una recent entrevista, les versions han estat molt dolentes.
A la biblioteca teniu una representació de les obres d’aquest gran narrador i, fins i tot, podeu veure El embrujo de Shanghai de Fernando Trueba per comprovar si, realment, les pel·lícules basades en les seues obres són tan roïnes.

Comments are closed.