Off

Llibres per regalar

by ravalna on 2, desembre, 2008

Com s’apropa el Nadal cal anar pensant en quins regals fer, sobre tot per als més menuts, i, com no podria ser menys, des d’ací vos recomanem que vos passeu per les prestatgeries de literatura infantil de qualsevol llibreria i, si esteu en una de tradicional, pregunteu al llibreter.

MusarañasPer anar fent boca, aquest dimecres a les 19.00 hores teniu la presentació en la Casa del Libro de València (Passeig de Russafa, 11) del llibre Musarañas de Francisco Pérez de los Cobos amb il·lustracions de José Cámara, un llibre que barreja poemes i endevinalles per als xiquets.

Lletra màgicaTambé pot ser una bona idea començar la col·lecció de la Lletra màgica o de la Maleta màgica (depen de l’edat) que ens presenta Bromera, una col·lecció de contes presentats en un maletí, que els xiquets poden anar completant a poc a poc.

El mágico libro de los infinitos cuentosAltra recomanació, per la seua originalitat, seria El mágico libro de los infinitos cuentos, de l’Editorial Beascoa, que ens assegura que cada volta que obrim el llibre (una volta dites les paraules màgiques corresponents) apareix un conte diferent.

I vosaltres, teniu cap recomanació per als més menuts de la casa? que cal anar pensant en la carta als Reis.

Comments are closed.