Off

Presentació poemaris

by ravalna on 21, gener, 2009

El divendres 23 de gener tenim un trobada amb la poesia. Tres autors ens presentaran els seus llibres, publicats per l’editorial Baile al Sol, en un recital conjunt.
Carmen Camacho ens presentarà el seu tercer poemari Minimàs il·lustrat per la pintora Marta Altieri. Per la seua banda, David Franco Monthiel, poeta, músic i dibuixant, ens parlarà de Las cenizas de Salvochea, el seu últim llibre.
També coneixerem Hay que comerse el mundo a dentelladas, primer poemari de Alberto García-Teresa, crític literari, coordinador i colaborador de revistes, com ara Hélice.
A tots tres els trobarem el divendres 23 en la Llibreria Primado (Primado Reig, 102 de València) a les 20.00 hores. Si no podeu acudir tindreu altra oportunitat el dissabte 24 en el Dorado, al carrer Alzira de València, a partir de les 22.00 hores.

Comments are closed.