Off

Manuel Vicent a la UPV

by ravalna on 28, gener, 2009

L’escriptor Manuel Vicent impartirà demà dijous una conferència amb el títol de La memòria literària. Serà a les 20 hores en la sala d’actes de l’edifici de Rectorat del Campus de Vera.
Manuel Vicent és un dels escriptors que millor ha descrit la ciutat de València, i és un dels escriptors valencians més populars gràcies a les seues col·laboracions periodístiques en publicacions com Hermano Lobo o Triunfo, ambdues extintes. Actualment col·labora en el diari El país. És un autor molt prolífic guanyador del Premi Nadal en 1986 i del Alfaguara en dues ocasions (1966 i 1999) encara que el reconeixement popular li arribà amb Tranvía a la Malvarrosa, que va ser duta al cinema per José Luis García Sánchez en 1997.
Aquesta conferència està emmarcada dins l’Aula de Narrativa de la Universitat Politècnica de València.

Comments are closed.