XVIè Premi Vall d'Albaida de Literatura Eròtica

by ravalna on 18, febrer, 2009

L'ombra de HamletCom tots els anys, i ja van setze, la Mancomunitat de la Vall d’Albaida amb la col·laboració de l’editorial Bromera convoquen el Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida. A aquest premi podran concórrer obres inèdites escrites en valencià amb una extensió màxima mínima de 50 fulls i l’obra guanyadora, a banda d’un premi en metàl·lic de 4.600 euros, serà publicada per l’editorial Bromera. El termini de presentació és el 15 de maig i l’obra guanyadora serà anunciada en la Nit de Sant Joan.
Podeu consultar més informació a les bases.

Editant: com podeu veure els 50 fulls eren l’extensió mínima i no màxima com varem indicar. A les bases apareix ja rectificat.

2 Responses to “XVIè Premi Vall d'Albaida de Literatura Eròtica”