Off

La sonrisa etrusca

by acamposa on 23, febrer, 2009

la-sonrisa-etrusca1

 

La sonrisa etrusca
José Luis Sampedro
Editorial Alfaguara
347 páginas

 

 

Pot ser, fa temps que no parem atenció en la risa, el plor, en estimar per estimar,  aquest llibre en té un grapat ben gran.

Conjuga els valors camperols i de ciutat, és més, reivindica una manera de viure que avui, hem oblidat, viure per tenir el plaer de viure.

Salvatore Roncone ja és un ancià malalt, que arriba a la ciutat per passar els últims mesos de la seua vida en companyia del seu fill, la seua nora i el seu net. És a través del seu net Brunettino,  que Salvatore descobreix un nou amor que li era desconegut i que va desenvolupant a poc a poc. Aquest home ens dona una lliçò d’adaptació a les circumstàncies, mai és tard per gaudir de la vida, encara que lluny de la seua terra i dels seus valors, troba elements que el fan rememorar i reviure emocions que ja estaven com dormides, fins i tot es torna a enamorar.

José Luis Sampedro és un dels millors oradors del nostre temps, vos convidem a veure una de les entrevistes que li han fet recentment a rtve, al programa “En noches como esta”

http://www.rtve.es/alacarta/index.html#383192

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.