Off

Manuel Vicent

by daponch on 10, març, 2009

Un dia com el d’avuí 10 de març però de 1936 va naixer Manuel Vicent. Escriptor i articulista de Villavieja, Castelló. És llicenciat en dret i filosofia per la Universitat de València i cursà a la capital del Turia els estudis de periodisme.

Començà amb publicacions a revistes i s’afiançà com a columnista al periòdic El País amb el qual continua col·laborant. És un autor prolífic amb diversitat a la seua obra. Tant ha fet teatre, com relat, novel·la, llibres de viatge, apunts gastronòmics… A més a més dos te dos adaptacions cinematogràfiques de les seues obres Tranvia a la Malvarrosa i Son de mar.

Com ell mateix diu, a les seues obres tracta de reflexar “esos momentos que nos hacen felices, perplejos, escépticos y expertos en dioses menores”.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.