Off

Dia del Llibre Solidari

by ravalna on 3, abril, 2009

LlibresEncara que sembla llunyà el dia del llibre ja està ben a prop, en tornar de la Pasqua, i ja comencen a preparar-se algunes propostes. Des d’ací voldríem donar a conèixer una que ens ha semblat ben interessant ja que barreja la solidaritat amb els llibres. Es tracta d’una iniciativa local, presa per la biblioteca municipal Azorín de València i l’Associació Cultural i de Veïns de Patraix, entre d’altres entitats del barri, que han batejat com a Dia del Llibre Solidari. En concret es tracta d’un mercadet de llibres que es posarà en marxa el dia 23 d’abril on els llibres costaran el preu simbòlic d’un euro. Els diners que s’arrepleguen aniran a la Fundació Vicent Ferrer, que com ja sabreu treballa a L’Índia. I aquells llibres que no es venguen aniran a incrementar el fons de biblioteques.
L’interessant de la iniciativa és que els llibres són aportats per voluntaris, que donen així aquells que ja tenen repetits, no els caben o, senzillament, consideren que poden ser interessants per a d’altres, obtenint així diversos objectius: promocionar la cultura, la biblioteca i l’ajuda a una organització humanitària.
Fins el dia 21 d’abril s’arreplegaran els llibres i el mercadet tindrà lloc el dia 23 de manera ininterrompuda entre les 9.30 i les 19.30 hores a la mateixa biblioteca.
Si voleu col·laborar ho teniu prou fàcil, feu neteja de la vostra biblioteca aquestes festes i apropeu-vos a la biblioteca de Patraix (carrer Assagador de les Monges, s/n) a deixar els llibres o be el dia 23 a incrementar la vostra col·lecció i el vostre karma.
Segur que d’altres iniciatives similars s’estan preparant per eixe dia, si en coneixeu cap no dubteu en comentar-la.

Comments are closed.