Off

El juego de Ender

by ravalna on 13, abril, 2009

El juego de Ender bib

El juego de Ender
Orson Scott Card
Ediciones B, 1990

Els germans majors d’Andrew, Peter i Valentine, són molt intel·ligents, pràcticament uns genis. Per això, sos pares varen rebre el permís per engendrar un tercer fill, malgrat la prohibició general que impedeix tindre més de dos. La intenció del govern és que Andrew siga un nen prodigi amb les millors característiques dels seus germans. Sent encara un nen, serà reclutat i enviat a l’Escola de Batalla, on s’ensenya els cadets a servir a la guerra. Perquè el món està en guerra contra una raça alienígena a la que es va aconseguir vèncer gràcies a Mazer Rackham mític heroi de guerra.
A l’Escola de Batalla, Andrew aprendrà a ser un líder, sent sotmés, com la resta dels seus companys, a un dur i cruel ensinistrament on es barreja la força i la lliuta amb la psicologia. Andrew trenca totes les espectatives. Després de tot, per a ell, no és més que un joc.
El juego de Ender és la novel·la més reconeguda de l’escriptor Orson Scott Card, qui aconseguí els premis Hugo i Nebula per ella, i és també la primera d’una sèrie protagonitzada per Ender que continuaria amb La voz de los muertos i Ender, el xenocida.

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.