Off

Dia del llibre 2009 (iii)

by ravalna on 15, abril, 2009

Al Campus de Vera també hi ha un seguitd’activitats interessants al voltant del llibre per al dia 23.
Des de les 10 fins a les 18 hores la Casa de l’Alumne ens proposa un joc, una sèrie de paràgrafs de llibres dels que cal endevinar autor i obra.
A les 11 el llibre electrònic serà el protagonista amb una demostració del dispositiu Papyre a càrrec de l’empresa Grammata. Serà al Saló de Graus de la Casa de l’Alumne.
A les 12 s’enceten els actes a la Biblioteca Central amb la presentació del llibre Poliversos II a càrrec del taller de poesia en valencià. Serà a la planta baixa de la biblioteca, on a les 12.30 es farà una lectura de poemes, on es convida a participar a tot aquell que s’aprope, siga a llegir els seus poemes, siga a llegir els d’altres.
Seguint amb la poesia a les 13 hores a l’Àgora ens espera la cantautora Chili Valverde amb un espectacle al voltant de la figura de Juan Ramón Jiménez.
Segell dia del llibre 2009
Per la vesprada, els actes tindran lloc a la planta baixa de la Biblioteca i se centraran als segells i el seu món, amb l’exposició Llibres que parlen de segells, segells que parlen de llibres com a centre. De 16 a 20 hores es posarà a la venda el segell commemoratiu del dia del llibre 2009. A les 17 hores el professor Abel García Bernabé ens parlara de Bibliografia filatèlica a l’Aula de Formació de la biblioteca. I a les 18 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració de l’exposició que podreu visitar fins el dia 28 d’abril.
Esperem que gaudiu de tots aquests actes i, sobre tot, que continueu llegint.

Comments are closed.