La Biblioteca del Campus de Gandia: l’edifici, els llibres, les persones…

by nasasmi on 28, abril, 2009
Foto guanyadora

Foto guanyadora

Dins de les activitats celebrades dins del Dia del Llibre al Campus de Gandia,  es va fer el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició del “II Concurs de Fotografia Digital de l’EPSG” que enguany tenia per lema: La Biblioteca del Campus de Gandia: l’edifici, els llibres, les persones…
El tema escollit és la Biblioteca del Campus de Gandia ja que a partir del curs següent aquesta es trasllada al nou edifici CRAI, i per tant era una oportunitat de reflexar les instal•lacions actuals i futures, la col•lecció, les persones… .
 
Podeu veure les fotos participants a la nostra galeria Flickr /

One Response to “La Biblioteca del Campus de Gandia: l’edifici, els llibres, les persones…”

  • ido12 escrigué:

    M’agrada molt la foto, és una molt bona idea que caldria posar en marxa per a properes edicions. Felicitats!!!!!!