Off

Dia del llibre 2009 en imatges

by ravalna on 29, abril, 2009

Quina solanaEl dia del llibre ja ha passat i, com comença a ser costum, el dia 23 d’abril va ser un dia on la calor va acompanyar-nos, sent una de les protagonistes del dia en tots els actes celebrats; propose regalar barrets i palmitos per a l’any vinent. Vos presentem un mínim repàs a alguns dels actes que tingueren lloc la setmana passada i que ja vos varem anunciar.

Expo segellsL’exposició de segells es va situar al Hall de la Biblioteca on va ser inaugurada per la vesprada encara que podia ser visitada des del matí.
Poliversos II presentació dia del llibreTambé al Hall de la Biblioteca General va tindre lloc la presentació del llibre Poliversos II a càrrec del taller de poesia en valencià. Aquest és el segon any que el fruit del taller acaba en llibre després del Poliversos 2006-2007. Esperem que siguen molts més.
Chili Valverde upv dia del llibre 2009L’actuació de Chili Valverde va ser tota una sorpresa per a aquells que no la coneixíem i, malgrat el sol de justícia, va ser prou emocionant. Com ja vos comentàrem l’espectacle gira entorn als versos que el poeta Juan Ramón Jiménez va dedicar a sa mare “Mama Pura” qui dona nom al llibre-disc de la cantautora. La mare de Juan Ramón Jiménez va ser una figura molt important a la seua vida i va dir d’ella que “Yo te querría colmar de músicas…” desig que ara compleix Chili Valverde.
Com ja vos varem dir ahir, vos recomanen la galeria flick de la Biblioteca de Gandia podeu veure les fotografies finalistes i la guanyadora del II Concurs de Fotografia Digital de l’EPSG enguany tenia com a lema La Biblioteca del Campus de Gandia: l’edifici, els llibres, les persones… Passeu-vos per que val realment la pena.

Comments are closed.