Mostra de Teatre d’Alcoi 2009

by mjeruide on 2, juny, 2009
mostrateatre2009 
Torna la Mostra de Teatre a la ciutat d’Alcoi!!

 Entre el 10 i el 13 de juny es representaran 21 espectacles de teatre, música i dansa. La novetat d’aquest any és el preu únic de cinc euros per a cada espectacle, i únicament tres euriviris per a jubilats, xiquets, joves o parats. La crisi no és excusa per no acudir a algun d’aquests actes!!

Trobareu totes les actuacions i els horaris al tríptic de la Mostra. Més informació a la web oficial de la Mostra de Teatre d’Alcoi.

One Response to “Mostra de Teatre d’Alcoi 2009”

 • mjeruide escrigué:

  Invitacions al teatre per a la comunitat universitària! Pots passar per Informació de l’edifici Ferrándiz a recollir la teua invitació, que hauràs de canviar per una entrada abans de les 19 h del dia 9 de juny a la taquilla el Teatre Calderon.

  Es disposa d’entrades per a les següents obres:

  -Dimecres 10: 18 h ‘Silencis’, de Ferroviaria; 20 h ‘Mans quietes’, d’Albena Teatre i 22.30 h ‘El llac de les mosques’, de Cia.Sol Picó.

  -Dijous 11: 12 h ‘En ocasiones veo armarios’, de Las Grotesques; 17.30 h ‘Confesiones de 7 mujeres pecando solas’, de Bramant Teatre; 19.30 h ‘La mujer ideal’, de Bambalina Teatre; 22.30 h ‘Crisis de identidad’, de la Pavana.

  -Divendres 12: 11.30 h ‘Un dia qualsevol’, de Bramant Teatre; 17.30 h ‘Satisfacció’, d’Ornitorincs; 19.30 h ‘Pinotxo, un conte musical’, de Concultura; 23 h ‘El somriure de M. O’Hara’, de la Dependent.

  -Dissabte 13: 12 h ‘L’art de la fuga’, de Dramatúrgia 2000; 18 h ‘El retorn de Robin Hood’, de la Fornal; 20 h ‘Venecia’, de Dragones en el Armario; 23 h ‘La ràbia que em fas’, de Teatre de la Generalitat.