Off

Manuscrit de l’autor de El Principito a subasta

by daponch on 18, juny, 2009

Saint-ExupéryLa famosa casa  Sotheby’s traurà demà a subasta un manuscrit de Antonie de Saint-Exupéri valorat en uns 300 mil euros. El manuscrit relata l’accident d’avió que sofrí i que el mantingué 4 dies perdut pel desert i que serví d’inspiració per crear la seua obra més coneguda, El petit princep.

Grans col·leccionistes amants de la aeronàutica ja estan preparant-se somiant amb adquirir aquesta joia, que resol algun dels enigmes de la desaparició del pilot quan volava cap a Saigon (Vietnam).

Saint-exupéri fou un pilot pioner en aquells temps on volar era una feina bastant perillosa i fruit d’això ens deixà algunes obres relacionades amb el tema com són Correo del Sur, Piloto de guerra o Vuelo nocturno de la qual estem preparant un post per al dilluns.

Antonie Saint-Exupéri a la biblioteca

Comments are closed.