Off

La mujer del viajero en el tiempo

by acamposa on 6, juliol, 2009
lamujer La mujer del viajero del tiempo
Niffenegger, Audrey
GrijalboO, 2005

Prefereixes les històries d’amor o les de ciència ficció? Aquesta pregunta ens sembla lògica perquè la majoria de llibres segueixen determinades convencions que fan que els classifiquem dins d’un gènere o d’altre. Encara que moltes històries de ciència ficció inclouen alguna història d’amor, aquesta sol ser una trama secundària. Pocs llibres trenquen les convencions de gènere d’una manera tan contundent com ho fa La mujer del viajero en el tiempo d’Audrey Niffenegger, on la història d’amor de la parella formada pel bibliotecari Henry i l’artista Clare se’ns narra amb tendresa, però sense caure en el sentimentalisme. A tots els problemes normals en una parella, la primera cita, el moment de conéixer la família de l’altre,… se n’afegeix un de ben gros.  Henry pateix una disfunció genètica que el fa viatjar involuntàriament en el temps. És la primera novel·la de l’autora, Audrey Niffenegger, que desenvolupa amb aparent senzillesa un argument complexe i original, del que no vull revelar-vos res, perquè tingueu el plaer de descobrir-lo vosaltres.

Llibre recomanat per Enric

Troba’l a la biblioteca

Comments are closed.